mysigmat.blogg.se

En härlig blogg om mat, träning, välmående och de senaste trenderna. Enjoy!

Geordie Shore säsong 4!!!

Kategori: Allmänt

 
Ni har väl inte missat den galna Sverigepremiären av nya säsongen av Geordie Shore som äger rum nu på söndag klockan 21:50 på MTV! Sommaren väntar bakom hörnet och eftersom den inte riktigt har slagit ut i Sverige än så passar det ypperligt att få drömma sig bort bland vältränade (viktigt för mig som är träningsmänniska, hehe) och solbrända kroppar. På tal om det, vältränad måste jag erkänna att jag är, men det skulle inte vara fel att få bli lite brun... Synd att det är rätt svårt att bli brun här i det kalla landet, får kan lägga mig i solariet och bli lite fuskbrun? ;-)
 
Våra Geordies återfinner vi i säsong 4 på ett ställe som jag kan lova inte kommer vara fritt från drama eller intriger för en minut... Ni förstår såkalrt att jag talar om Newcastle! Trots att förra säsongen avslutades med att Jay och Rebecca har lämnat det fantastiska partgänget ska vi inte deppa länge, för två stycken nya fräscha tillskott (killar dessutom, hehe) har tillkommit. Scott är en av de nya och är 24 år. Han beskriver sig själv som "The life and soul of the party". Kan ju inte bli annat än kul att kolla hur festens själ ser ut och hur de andra reagerar... Den andra nylingen är Dan som ara är 19 år och yngst i gänget! Ska bli väldigt intressant att se hur han klarar av allting med bara så få år på nacken, undra om det blir som han hade föreställt sig innan? Ska bli superspännande att se!
 
Det blir nya relationer, kärleksdrama (som vanligt), bråk, kaos, skratt och drama. Var inte oroliga om ni missar ett avsnitt eftersom avsnitten kommer att ligga uppe på MTV:s hemsida i sju dagar efter sändning så att vi slipper känna ångest över det man missat eller kolla på någon scen som var extra kul obegränsat antal gånger! ;-) Missa inte Sverigepremiären av Geordie Shore säsong 4 nu på söndag den 19 Maj!
 
PUSS ♥
 
(Längtar till söndag, weehoo!)
 

Kommentarer

  • Ullis säger:

    Can't wait!! Förra säsongen var sååå bra - missade inte ett enda avsnitt! :-)))

    Svar: Heheh, right there with you!! ;-) Satt som klistrad bakom tv:n!
    BRA RÅD

    2013-05-16 | 18:23:38
  • Lovisa säger:

    What?? Hade helt missat det!! Tack för "påminnelsen" :p

    Svar: Hoppas du inte missade det!!? :D
    BRA RÅD

    2013-05-17 | 10:58:59

Kommentera inlägget här: